Schabowe dziadka Krzyśka

Schabowe dziadka Krzyśka

Schabowe dziadka Krzyśka

Przepis na : obiad

Schabowe to nie zawsze musi być usmażony w panierce kotlet do ziemniaków z surówką. Można go zacnie nadziać i uzyskamy w ten sposób zupełnie nową jakość. Kotlet wówczas jest delikatny, soczysty, przełamany smacznymi dodatkami i choć usmażony jak tradycyjny schabowy - różnica jest diametralna. Pomysł mojego Taty :) Nie będę pisała czego ile dokładnie należy użyć, ponieważ zależy to głównie od Waszych upodobań i wielkości plastrów schabu jaki nabędziecie :) Ma być tak, aby całość cała zamknąć się wykałaczkami. Potrze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MamaOskarka

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dieta Daniela

Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Wioleta g-a

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

schab, ogórki, tarta, kotlet, kotlety, pieczarki, schabowe, ogórki kiszone, bułki, surówka, ryż, ziemniaki, ryż z warzywami, obiad, pieczarki do obiadu, kotlet schabowy z pieczarkami, ryż smażony, pomysł na obiad

Inne przepisy z MamaOskarka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.