Pęczotto z olejem arganowym na pierzynce z rukoli.
Pęczotto z olejem arganowym na pierzynce z rukoli.
Kiedyś kupiłam pęczak. Stał sobie w szafce i stał, aż nadeszła jego pora. ;) miał wielkie wejście, zapewniam że wybaczył mi, że o nim zapomniałam. Olej arganowy nadał mu orzechowego posmaku, dzięki niemu danie to zyskało ogromnie na wartości, nie tylko smakowej, olej ten jest niezwykle zdrowy. Więcej o cennych właściwościach oleju arganowego przeczytacie na stronie Sklepu Maroko . Zachęcam bardzo do używania olejów zimno tłoczonych, na dania przygotowane na codzień rzucają nowe światło i pozwalają na wyjście z rut... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu MamaOskarka
Autor
Wioleta g-a
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kasza, suszone pomidory, rukola, curry, zdrowe przepisy, zdrowe, por , dania na gorąco
Inne przepisy z MamaOskarka
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję