Deser rafaello z kaszy jaglanej

Deser rafaello z kaszy jaglanej

Deser rafaello z kaszy jaglanej

Przepis na : deser

Przepyszny kokosowo - waniliowy deser, chrupiący, kremowy, wyrazisty. Pysznego kokosowego smaku nadają mu wiórki, a smak waniliowy uzyskałam poprzez posłodzenie deseru łyżką miodu sufletu z dodatkiem prawdziwej wanilii. Cudo! Potrzebujemy: 100 g suchej kaszy jaglanej 1 szklanka wiórków kokosowych 1 i 1/2 szklanki mleka  1 łyżka miodu sufletu z wanilią Najlepsze Produkty garść migdałów  kilka łyżek rozpuszczonej czekolady Kaszę jaglaną przepłukujemy pod bieżącą wodą, wrzucamy do garnka razem z wiórkam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MamaOskarka

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję