Stek z sezonowanej wołowiny
Stek z sezonowanej wołowiny
Większość z nas doskonale wie, że świeże
i najlepsze mięso to te niedługo po uboju.
One zawsze jest najsmaczniejsze.
Jednak inaczej ma się to do wołowiny, gatunkowa osiąga najlepszy smak, kiedy jest przechowywana w odpowiednich warunkach w chłodniach. Kontrolowana jest wilgotność powietrza, a kawałki mięsa są odpowiednio długo chłodzone do określonej temperatury. Całość procesu może trwać nawet do kilkudziesięciu godzin.
Jedna z metod:
Polski sezonowany Angus dojrzew... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Malinowe Pocałunki
Autor
elwira K
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, malinowe, sok, mielone, wołowina, stek wołowy, mięso mielone
Inne przepisy z Malinowe Pocałunki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję