Stek z sezonowanej wołowiny

Stek z sezonowanej wołowiny

Stek z sezonowanej wołowiny

Większość z nas doskonale wie, że świeże  i najlepsze mięso to te niedługo po uboju.  One zawsze jest najsmaczniejsze.  Jednak inaczej ma się to do wołowiny, gatunkowa osiąga najlepszy smak, kiedy jest przechowywana w odpowiednich warunkach w chłodniach. Kontrolowana jest wilgotność powietrza, a kawałki mięsa są odpowiednio długo chłodzone do określonej temperatury. Całość procesu może trwać nawet do kilkudziesięciu godzin.   Jedna z metod: Polski sezonowany Angus dojrzew... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Malinowe Pocałunki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję