Szkolenie „Pasticceria italiana 1.0” z mistrzem cukiernictwa – Michałem Doroszkiewiczem w Szkole Ashanti

Szkolenie „Pasticceria italiana 1.0” z mistrzem cukiernictwa – Michałem Doroszkiewiczem w Szkole Ashanti

Szkolenie „Pasticceria italiana 1.0” z mistrzem cukiernictwa – Michałem Doroszkiewiczem w Szkole Ashanti

Witajcie kochani! Przez ostatnie dwa dni brałam udział we wspaniałym szkoleniu „Pasticceria italiana 1.0”, które prowadził mistrz cukiernictwa Michał Doroszkiewicz w łódzkiej Międzynarodowej Szkole Kulinarnej Ashanti . Podczas szkolenia prezentowane były poszczególne kategorie klasycznych wyrobów cukiernictwa włoskiego. Kurs był intensywny, z dużą ilością podstawowej wiedzy cukierniczej. Przygotowaliśmy aż 11 deserów włoskich w nowoczesnej odsłonie. Wszystko wyglądało wspaniale i znakomicie smakowało. Podc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mała Cukierenka

Autor

MałaCukierenkaMałaCukierenka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

torty, tort, tarta, krem, polewa czekoladowa, czekolada, deser, desery, ciasto, baba drożdżowa, ptysie, drożdżowe, pasty, tiramisu, biszkopt, pasta, syrop, orzechy, tort orzechowy, krem czekoladowy, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, ciasto kakaowe, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto cytrynowe, tarta czekoladowa, ciasto z orzechami

Inne przepisy z Mała Cukierenka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.