
Przepis na : śniadanie
Kolejna przystawka na zbliżającą się Wielkanoc. Tym razem pyszne jajka z kremowym awokado. Polecam! Składniki : * 3 jajka ugotowane na twardo * połowa dojrzałego awokado * łyżka majonezu * sól, pieprz * sok z cytryny * szczypiorek Przygotowanie : Jajka przekroić na pół i wyciągnąć żółtka. Rozgnieść je widelcem razem z awokado i majonezem. Przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Dodać posiekany szczypiorek. Nadziać jajka. Posypać rzeżuchą. czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...