Rolady z szynki faszerowane fasolką szparagową i suszonymi pomidorami

Rolady z szynki faszerowane fasolką szparagową i suszonymi pomidorami

Rolady z szynki faszerowane fasolką szparagową i suszonymi pomidorami

Przepis na : obiad

Składniki: 1 kg szynki surowej wieprzowej ok 200 g zielonej fasolki szparagowej słoiczek pomidorów suszonych liść laurowy 3 ziarna ziela angielskiego 1 łyżeczka mąki pszennej olej do smażenia słodka mielona papryka sól, pieprz Wykonanie: Fasolkę szparagową ugotować, pomidory pokroić w paski. Mięso umyć, osuszyć, pokroić na plastry. Rozbić cieniutko, opruszyć z obu strony papryką, solą i pieprzem. Na każdy kawałe mięsa nakładamy po kilka fasolek i pomidorków, dokładnie zwijamy formując roladę, spinamy wykałaczką. O... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Autor

Kasia ŁysyKasia Łysy

Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, mięso, fasolka szparagowa, papryka, mielone, suszone pomidory, roladki, szynka, sosy, wieprzowina, dania obiadowe, mięso mielone, mięso duszone, dania na gorąco

Inne przepisy z magiczna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.