Dziś zapraszam na aromatyczną grillowaną doradę. Taka rybka to szybki i prosty sposób na pyszny obiad. Ja rybę podałam z grillowanymi warzywami, polecam! Składniki: 2 dorady 2 łyżki masła masło klarowane 1 cytryna 1 ząbek czosnku 1 łyżka posiekanej pietruszki sól, pieprz Wykonanie: Rybę oczyszczam, myję i osuszam ręcznikiem papierowym. Lekko nacinam skórę z dwóch stron. Czosnek i pietruszkę siekam. Do miękkiego masła dodaję czosnek oraz pietruszkę . Rybę nacieram wewnątrz i na zewnątrz solą... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.