Pasta z makreli i ogórkiem kiszonym
Pasta z makreli i ogórkiem kiszonym
Składniki: 1 makrela wędzona 1 ogórek kiszony 2 jajka 1/2 cebuli łyżka majonezu 2 łyżki musztardy sól,pieprz Wykonanie: Jajka ugotować na twardo. Rybę obrać ze skóry i dokładnie obrać z ości. Cebulę, ogórka oraz jajka pokroić w drobną kosteczkę. Wszystko przełożyć do miseczki i wymieszać z majonez oraz musztardą. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Smacznego! czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi
Autor
Kasia Łysy
Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ogórki, majonez, ogórki kiszone, makrela, makrela wędzona, ryby, ryba, pasty, pasta
Inne przepisy z magiczna kuchnia Kasi
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję