Na Wielkanocnym stole nie może zabraknąć jajek! Polecam Wam szybką propozycję! ps. sprawdzi się ona na każdy dzień! Półmisek na jajka! Kilka gotowanych na twardo jaj! Przekrawamy na pół Zdobimy wierzch pastą tuńczykową (są gotowe z tubce) posypujemy świeżym szczypiorkiem Podajemy z pomidorkami papryczkowymi w oleju z fetą w środku oraz z mieszanką rzodkiewki, papryki świeżej i pomidorków koktajlowych! Gotowe! I wygląda i smakuje! Share 0 Post 0 Pinterest 0 0 Shares The post Kolorowe wiosenne jajeczka. first... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat