Koreańskie bulgogi z boczniaków

Koreańskie bulgogi z boczniaków

Koreańskie bulgogi z boczniaków

Bulgogi to bardzo popularne koreańskie danie, którego podstawą są cienkie kawałki wołowiny lub wieprzowiny pieczone na grillu, chociaż smażenie ich na patelni też jest dozwolone Wegańskich wersji tej potrawy mam opracowanych kilka – dzisiaj prezentuję tę na bazie grzybów boczniaków. Jest to proste w wykonaniu, ale zarazem bogate smakowo danie z pysznymi grzybami, słodką cebulą, chrupiącą marchewką i smakowitym sezamowym sosem. Polecam Składniki: 500 g grzybów boczniaków 1 mała cebula 1mała marchewka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lamarida.pl

Warto przeczytać

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Autor

LamaridaLamarida

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, sosy, grill, ryż, makaron, makarony, wołowina, wieprzowina, wegańskie, kapustą, kapusta kiszona, obiad, ryż smażony, makaron z patelni, prosty obiad, dania z makaronem, obiad z makaronem, makaron na obiad

Inne przepisy z Lamarida.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.