Przepis na : obiad
Dorsz z puree z groszku i mięty, sałatką z pomidorkami to wbrew pozorom bardzo szybki w przygotowaniu obiad. Dodatek mięty, czosnku i soku z cytryny orzeźwi, mdły i nijaki smak zielonego groszku. Sprawdź przepis na Łososia pod szpinakową pierzynką Składniki na puree z groszki i mięty 200g zielonego groszku garść mięty 1 ząbek czosnku łyżka masła odrobina soku z cytryny szczypta pieprzu czarnego szczypta soli Pozostałe składniki polędwica z dorsza sok z cytryny sól pieprz miks sałat pomidorki koktajlowe 1/2 czerwone... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...