Dorsz z puree z groszku i mięty, sałatką z pomidorkami

Dorsz z puree z groszku i mięty, sałatką z pomidorkami

Dorsz z puree z groszku i mięty, sałatką z pomidorkami

Przepis na : obiad

Dorsz z puree z groszku i mięty, sałatką z pomidorkami to wbrew pozorom bardzo szybki w przygotowaniu obiad. Dodatek mięty, czosnku i soku z cytryny orzeźwi, mdły i nijaki smak zielonego groszku. Sprawdź przepis na Łososia pod szpinakową pierzynką Składniki na puree z groszki i mięty 200g zielonego groszku garść mięty 1 ząbek czosnku łyżka masła odrobina soku z cytryny szczypta pieprzu czarnego szczypta soli Pozostałe składniki polędwica z dorsza sok z cytryny sól pieprz miks sałat pomidorki koktajlowe 1/2 czerwone... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.