Chlebek ziołowy jest idealny na spotkanie ze znajomymi. Podany zaraz po upieczeniu, będzie świetnym dodatkiem do sałatek . Chlebek najlepiej jest podać zaraz po upieczeniu, kiedy jest jeszcze ciepły i każdy może sobie kawałek go urwać. Do przygotowania masła ziołowego, możecie wykorzystać dowolne zioła. Te podane w przepisie to tylko nasza propozycja. Składniki na ciasto 40 g oleju szczypta soli szczypta cukru 600 g maki pszennej 300 g ciepłej wody 40 g świeżych drożdży Składniki na masło ziołowe 100g masła w t... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...