Ruloniki z pastą jajeczną

Ruloniki z pastą jajeczną

Ruloniki z pastą jajeczną

Przepis na : śniadanie

…na śniadanie …na kolację …na imprezę …na Wielkanoc Prosta zimna przekąska zrobiona z szynki oraz pasty jajecznej Są szybkie, smaczne, łatwe – doskonałe na poczęstowanie gości lub do podania na większej imprezie. Wielkość ruloników zależy od wielkości i grubości plastrów szynki. Zamiast szynki można użyć plastrów polędwicy, baleronu lub salami. W poniższym przepisie znajdziesz skład na 6 rulonów – jeśli potrzebujesz większej ilości, proporcjonalnie zwiększ również ilość składników.  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny S.O.S.

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

kulinarnysoskulinarnysos

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szynka, koktajle, pasta, przekąski, śniadania, kolacja, wielkanoc, sałatka, ciasto, bruschetta, sałatki, ciasto francuskie, banan, boczek, ogórki, jabłka, francuskie, szynka gotowana, przystawki, ogórki konserwowe, sałatka z szynką, ciasto na zimno, ciasto z bananami, ciasto kakaowe, sałatka imprezowa

Inne przepisy z Kulinarny S.O.S.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.