Bigos II

Bigos II

Bigos II

Przepis na : obiad

Bigos... przepisów na to jedno z najbardziej klasycznych dań kuchni polskiej jest tyle ile gospodyń. Jedne przepisy przechodzą z pokolenia na pokolenie, inne pojawiają się po znajomości, a jeszcze inne po lekturze  w internecie.Mój bigos przygotowuję tylko i wyłącznie z kiszonej ( nie kwaszonej) kapusty. Nigdy nie dodaję słodkiej kapusty, lubię jak bigos ma wyrazisty, kwaskowy smak. Taki charakterny bigos jest doskonały jako gorące danie w trakcie karnawałowej imprezy. najlepszy jest gdy Szczytowskie smaki dokładnie s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Autor

Kulinarne przygody GatityKulinarne przygody Gatity

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bigos, kapustą, mielone, jabłka, grzyby, mięso, kiełbasa, boczek, sok, śliwka, pieczarki, przepisy na święta, kapusta kiszona, dania na gorąco, zupa pomidorowa, zupa grzybowa, impreza, pieczony boczek, obiad, mięso duszone, mięso mielone, jabłka pieczone, pieczone jabłka, mielone pieczarki, czerwona kapusta, lekkie dania, drugie danie, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, pieczarki do obiadu

Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.