By cukinia była giętka i jędrna – po pokrojeniu wystarczy sparzyć ją wrzątkiem, a następnie wrzucić do wody z lodem, a na koniec dokładnie odsączyć z wody. Składniki Cukinia 1 średniej wielkości Mix sałat Liście botwinki kilka liści Ser camembert 2 krążki (używałam tych 75g) Oliwa z oliwek Sól do smaku Pieprz do smaku Tymianek […] The post Sałatka z cukinią, botwinką i grillowanym camembertem appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...ej, jak ona pięknie wygląda, na prawdę! Taka zielona, zdrowa, mniaaam :)