Najlepsza mizeria z ogórków to ta w sezonie, z ogórków gruntowych. Poza sezonem możemy się zadowolić mizerią z ogórków szklarniowych. Składniki 3 ogórki najlepiej gruntowe (ok. 250 g) Sól Śmietana 30% 6 łyżek Ocet 1 łyżeczka Pieprz do smaku Cukier 1 łyżeczka Koperek opcjonalnie; najlepiej świeży Wykonanie: Ogórki umyć, obrać, pokroić w cienkie plasterki. Posypać […] The post Mizeria z ogórków i śmietany appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...