Mizeria z ogórków i śmietany

Mizeria z ogórków i śmietany

Mizeria z ogórków i śmietany

Najlepsza mizeria z ogórków to ta w sezonie, z ogórków gruntowych. Poza sezonem możemy się zadowolić mizerią z ogórków szklarniowych. Składniki 3 ogórki najlepiej gruntowe (ok. 250 g) Sól Śmietana 30% 6 łyżek Ocet 1 łyżeczka Pieprz do smaku Cukier 1 łyżeczka Koperek opcjonalnie; najlepiej świeży Wykonanie: Ogórki umyć, obrać, pokroić w cienkie plasterki. Posypać […] The post Mizeria z ogórków i śmietany appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.