Jabłka nadziewane kaszą jaglaną wg Pawła Małeckiego
Jabłka nadziewane kaszą jaglaną wg Pawła Małeckiego
Przepis na : deser
Trafiła właśnie w nasze ręce najnowsza książka wydana nakładem sieci marketów spożywczych Lidl. Autorem większości przepisów jest Mistrzostwa Polski Cukierników Paweł Małecki, z którego poprzedniej książki " Cukiernia Lidla " miała przyjemność korzystać. " Kuchnia polska według Pawła Małeckiego " ( tutaj recenzja ) to 75 słodkich receptur opracowanych przez Pawła i jego gości - blogerki Kingę Paruzel i Annę Włodarczyk, propagatorkę kuchni wielkopolskiej Krystynę Semba, wytrawnego piekarza Piotra Kucharskiego i p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, kasza, kasza jaglana, orzechy, shoarma, sałatka, sałatki, ciasto, zupa, jabłka pieczone, prosta zupa, syrop, proste ciasto, deser, desery, bez pieczenia, ciasta z jabłkami, ciasto z kaszy jaglanej, ciasto z orzechami, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia
Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Dodaj komentarz