
Przepis na : śniadanie
Przepis na faszerowane jajka wędzonym łososiem z dodatkiem serka śmietankowego, koperku oraz jogurtu naturalnego, całość posypana obficie koperkiem. Składniki: 4 jajka 1 łyżka serka śmietankowego 1,5 łyżki jogurtu naturalnego 1/2 pęczka koperku 40 g wędzonego łososia 2 żółtka ( z ugotowanych jajek) pieprz Przygotowanie: Jajka gotuję na twardo, studzę, obieram ze skorupki. Jajka dzielę na połówki, układam na talerzu, wyjmuję dwa żółtka, Przygotowuję sos: Łososia drobno siekam w... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Założyłam bloga by móc dzielić się przepisami z innymi, gotowanie to moja wielka pasja, odkrywanie nowych smaków, eksperymenty w kuchni, to coś co kocham.
Kukułeczki.pl to miejsce, w którym znajdziesz przepisy na proste, zdrowe i szybkie w przygotowaniu dania.
Zapraszam do wspólnego gotowania!