Petarda! Najlepsza tortilla jaką jedliśmy " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /" class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" / Oczywiście łosoś, którego uwielbiam " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /" class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" / Ale ten sos pistacjowy przeszedł moje najśmielsze oczekiwania " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /" class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /... czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Nie jestem profesjonalistką i nie skończyłam żadnej szkoły gastronomicznej, ale po prostu lubię gotować. Gotowanie sprawia mi wiele przyjemności, cieszę się że mogę uczyć się nowych rzeczy i zbierać nowe doświadczenia.