KIEŁBASA ZAPIEKANA W ŻURKU Z JAJKIEM

KIEŁBASA ZAPIEKANA W ŻURKU Z JAJKIEM

KIEŁBASA ZAPIEKANA W ŻURKU Z JAJKIEM

Święta coraz bliżej a za oknem nadal zima. Już tęsknie za wiosennym słońcem i ptakami ćwierkającymi za oknem. Brak mi kolorowych ogrodów i pierwszych nowalijek. Postanowiłam dziś wypróbować zapiec żurek. Wcześniej zapiekałam barszcz biały. Do dania wykorzystałam Żurek Winiary . W torebce znajdziemy czosnek, mąkę i przyprawy. Wszystkie składniki zostały wyselekcjonowany abyśmy cieszyli się pyszną zupą. Danie wyszło pyszne, delikatne a kiełbaska chrupiąca. Składniki: 1 op. Żu rek Winiary 750 ml zimnej wody 2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję