KIEŁBASA ZAPIEKANA W ŻURKU Z JAJKIEM

KIEŁBASA ZAPIEKANA W ŻURKU Z JAJKIEM

KIEŁBASA ZAPIEKANA W ŻURKU Z JAJKIEM

Święta coraz bliżej a za oknem nadal zima. Już tęsknie za wiosennym słońcem i ptakami ćwierkającymi za oknem. Brak mi kolorowych ogrodów i pierwszych nowalijek. Postanowiłam dziś wypróbować zapiec żurek. Wcześniej zapiekałam barszcz biały. Do dania wykorzystałam Żurek Winiary . W torebce znajdziemy czosnek, mąkę i przyprawy. Wszystkie składniki zostały wyselekcjonowany abyśmy cieszyli się pyszną zupą. Danie wyszło pyszne, delikatne a kiełbaska chrupiąca. Składniki: 1 op. Żu rek Winiary 750 ml zimnej wody 2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.