Nie ma nic lepszego niż wilgotne, delikatne ciasto z jabłkami i kremowym budyniem – idealne na popołudniową kawę lub niedzielny deser. Ten jabłecznik zachwyca smakiem i aromatem, a dzięki prostemu przygotowaniu możesz cieszyć się nim w domowym zaciszu, sprawiając radość całej rodzinie. Wykonanie Budyń ugotować według instrukcji na opakowaniu, używając 1 litra mleka i 6 łyżek cukru. Odstawić do przestudzenia. Masło utrzeć z cukrem na gładką masę. Dodawać po jednym jajku, cały czas ucierając. Dodać mąkę ziemniac... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl