Przepis na : sałatka
Pyszna sałatka jako dodatek do obiadu i nie tylko. Jako danie na lunch będzie też super. Rukolę umyć i osuszyć, pomidorki umyć i przekroić na pół. Ser pokroić na słupki o wymiarach 1 cm x 5 mm i długości 4-5 cm. Lekko skropić ser oliwą z oliwek. Patelnię grillową rozgrzać i położyć kawałki sera. Obsmażyć, tak żeby było widać przypalone na złoto paski. Zdjąć z patelni i dodać do sałaty. Doprawić solą i pieprzem i polać oliwą z oliwek. Bardzo prosta, ale pyszna sałatka. ... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl