Nigdy nie myślałam że tak polubię tą kawę. Zawsze jak mi proponowano mówiłam nie dziękuję – nie lubię. Mówiłam tak dopóki nie posmakowałam. Zawsze pije kawę bez cukru więc wydawało mi się że to nie dla mnie. Cukru można dodać mniej lub więcej lub wcale. To już zależy od Was. Kawę rozpuszczalną wymieszać z cukrem, dodać lód pokruszony. Ponownie wymieszać. Wlać mleko i dokładnie wymieszać. Najlepiej zrobić to w malakserze. Idealnie spakuje z ajerkoniakiem. Gdybyście mieli ochotę na taką wersję, to dodać aje... czytaj dalej...
Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl