FASZEROWANE FILETY PAPRYKĄ I SEREM FETA
FASZEROWANE FILETY PAPRYKĄ I SEREM FETA
Pierś z kurczaka z pysznym farszem. Choć papryki nie lubiłam, ani jej zapachu to jednak to się zmieniło. Polecam na obiad czy kolacje. Składniki: filet drobiowy 2 szt. papryka czerwona 1 szt. ser feta 4 plastry papryka słodka mielona 1 łyżka sól 1 łyżeczka pieprz 1 szczypta szczypiorek do posypania oliwa 1 łyżeczka do posmarowania Sposób przygotowania: 1. Filety umyć i osuszyć. Na środku naciąć, ale nie do końca (tak by nie powstała dziura) oraz od środka po bok... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Paulettes
Autor
Paulina Ż.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, feta, ser feta, mielone, drobiowe, piersi, kolacja, obiad, kurczak, pierś, pierś kurczaka, dania mięsne, pierś z kurczaka, dania z piersi kurczaka, kurczak z papryką , dania z kurczakiem, filet z kurczaka, kurczak z serem
Inne przepisy z Kuchnia Paulettes
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję