Ryba w galarecie, to klasyka świątecznego stołu. Tradycyjny przepis na Wigilię, który pojawia się co roku w naszych domach. Dziś proponujemy nasz sprawdzony przepis na pstrąga w aromatycznej galarecie. Ryba nie wymaga długiego i żmudnego szykow ania. Gotuje się wywar z włoszczyzny, w którym na kilkanaście minut zanurzamy rybę. Następnie rybę wyławiamy, wywar przecedzamy, dodajemy żelatynę i zalewamy ułożonego na półmisku pstrąga. Do dekoracji możemy dodać pokrojone warzywa oraz natkę pietruszki. Prosto, szybko ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.