Przepis na : obiad
Ten prosty przepis na panierowane kotlety z pieczarek, sera i gotowanych jajek, to idealny pomysł na pyszny obiad bez mięsa. To niedrogie, bardzo smaczne i oryginalne kotlety z kilku składników, które z pewnością masz w swojej kuchni lub spiżarni. Chrupiąca panierka pozwala doskonale zachować kształt i jednocześnie wspaniale podkreśla delikatną konsystencję kotletów w środku. Soczystą bazę zapewnia nadzienie z podsmażonych pieczarek i cebuli. Smaki uzupełniają jajka, świeże zioła oraz żółty ser, który stanowi... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.