Jak zrobić jajka faszerowane tuńczykiem? To bardzo proste! Klasyczne, ogólnodostępne składniki, oryginalny smak oraz łatwość przygotowania, to największe atuty tego tuńczykowo – jajecznego pomysłu. Te kremowe jajka, to świetna przekąska, która sprawdzi się na różne okazje! Jajka na twardo nadziewane tuńczykiem z puszki – czemu nie!? Stanowią świetną, niskowęglowodanową i wysokobiałkową przekąskę na wielkanocny stół i nie tylko. Nadzienie z tuńczyka jest wyjątkowo aromatyczne, a kilka łyżeczek śmietankowego... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.