Przepis na : obiad
Tradycyjne domowe gołąbki z młodej kapusty w pysznym sosie pomidorowym z piekarnika. Gołąbki to dla mnie zawsze podróż sentymentalna i wspomnienia kulinarnych czasów dzieciństwa. Zapach gotowanej kapusty wymieszany z aromatem koncentratu pomidorowego i dymu z naszej starej kuchni kaflowej. Niezależnie od tego, czy lubiłem wówczas wszystkie te smaki i zapachy, czy też nie. Dziś z pewnością stwierdzam, że gołąbki z młodej kapusty w sosie pomidorowym, to danie, które nigdy się nie znudzi. To idealne połączenie... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.