Przyznam się że po raz pierwszy robiłam patisony faszerowane, nie wiedziałam że mogą być takie smaczne.Dodam że młode patisony można jeść ze skórką, natomiast starsze mają twardą skórę.Patisony faszerowane SKŁADNIKI:patison - 6 sztpapryka czerwona - 1 sztpapryka żółta - 1 sztmięso mielone - 250 gpomidor większy - 1 sztbazylia suszonakeczup pikantny - 2 łyżkisól i pieprzwegetatłuszczcebula - 1 szt PRZYGOTOWANIE:Ściąć górę z patisonów, środek wyciąć nożem lub wydrążyć łyżką. Mięso wyłożyć na ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną