Ciasto jest przepyszne z dodatkiem powideł śliwkowych nie jest takie słodkie. Po upieczeniu ciasto jest twarde, należy je jeść następnego dnia :)Miodownik z powidłami SKŁADNIKI:Ciastomasło - 1/4 kostkiśmietana - 3 łyżkicukier - 3/4 szkljajka - 2 sztmąka - 3 szklsoda - 2 łyżeczkimiód sztuczny - 3 łyżkiKREMkasza manna - 5 łyżekmleko - 0,5 lmargaryna - 1 kostcukier - 0,5 szklDodatkowo :sok z cytrynyaromat rumowypowidła śliwkowe- 180 gPolewa :śmietana 24% -2 łyżkimargaryna - 2 łyżkicukier - 2 łyżkikakao - 2 łyżki&nb... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną