FRYTKI PIECZONE Z PARMEZANEM I TYMIANKIEM

FRYTKI PIECZONE Z PARMEZANEM I TYMIANKIEM

FRYTKI PIECZONE Z PARMEZANEM I TYMIANKIEM

Od jakiegoś czasu panuje prawdziwy boom na frytki, na każdym zlocie food trucków co najmniej 2 wozy proponują fryty belgijskie, swoją drogą często z belgijskimi mają tyle wspólnego co ja z weganizmem, no ale cóż moda jest. A prawdziwe fryty dwukrotnie gotowane w wodzie i raz w oleju stawiają poprzeczkę bardzo wysoko, no ale spieszę z dobrą nowiną MAM KONKURENCJĘ, te frytki z piekarnika są tak dobre, że fryty z budy powinny podkulić ogon i uciekać w ciemny las ;) Wykonanie trochę zajmuje, ale nie ma już roboty... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa Loli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.