Kiedy wypatrzyłam ten przepis na pożółkłej kartce wyrwanej całe lata świetlne temu z jakiejś gazety, od razu stanął mi przed oczami zalegający w lodówce ośmiopak Danio, na które nikt z domowników jakoś nie miał ochoty. Najpierw pomyślałam, że taki sernik bez dodatku odrobiny tłuszczu, nie ma prawa się udać. Ale zaryzykowałam, i było warto. Okazał się delikatny, wilgotny, lekki i puszysty. Może troszkę za słodki, ale zjadłam go sobie z kwaśnym domowym dżemem z czerwonej porzeczki, mniam :) Czytaj więcej » ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...