Przepis na leczo z cukinią

Przepis na leczo z cukinią

Przepis na leczo z cukinią

Leczo z cukinią to typowo Węgierskie danie, które z powodzeniem zadomowiło się na naszych stołach i zdobyło serca Polaków, w miesiącach letnich, kiedy do dyspozycji mamy wyśmienite nasze rodzime pomidory, cebulę i aromatyczne papryki i cukinię, nie może go zabraknąć na naszych stołach. Doskonałym pomysłem jest również przygotowanie pasteryzowanego leczo w słoikach, dzięki czemu mamy możliwość zrobienia szybkiego obiadu.   Przepis na leczo z cukinią Składniki (4-6 osób): 2 cebule 3 czerwone papryki 1 zielon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.