Pieczeń rzymska – przepis

Pieczeń rzymska – przepis

Pieczeń rzymska – przepis

Przepis na : obiad

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pieczeń rzymska – przepis Pieczeń rzymska z jajami na twardo to potrawa, która jest bardzo prosta w wykonaniu, smaczna a do tego fajnie się prezentuje, doskonała na ciepło do obiadu jak również na zimno do kanapek, bardzo często gości na Wigilijnym stole. Do poniższego przepisu używam żaroodpornej szklanej keksówki o wymiarach 25x11x7cm Pieczeń rzymska – przepis Składniki: 1kg karczku wieprzowego 1 cebula 4 jajka ugotowane na twardo 1 jajko 1 kajzerka Mleko – ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku

Autor

baqster

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, obiad, kanapka, karkówka, sałatki, sałatka, bułki, kanapki, karkówka pieczona, pieczona karkówka, kurczak, karczek, mięso mielone, szynka, sałatka meksykańska, sałatka z szynką, bez pieczenia, sałatka z kurczakiem, pieczona szynka, potrawy wigilijne

Inne przepisy z Księga-Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.