Grzyby marynowane w occie – przepis

Grzyby marynowane w occie – przepis

Grzyby marynowane w occie – przepis

Grzyby marynowane w occie. Kiedy sezon grzybowy jest w pełni i mamy wystarczającą ilość zasuszonych i zamrożonych leśnych grzybów, warto przygotować również na zimę kilka słoiczków grzybów marynowanych w occie, które doskonale pasują jako przekąska czy dodatek do sałatek. Do marynowania wyśmienite będą podgrzybki, prawdziwki, rydze i maślaki Poniżej sprawdzony przepis na grzyby marynowane w occie:   Grzyby marynowane w occie Składniki na 3 – 4 słoiki 300 – 400g: 1kg podgrzybków (mogą być rów... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku

Autor

baqster

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, słoik, sosy, krem, przekąska, zupa pieczarkowa, sałatki, przekąski, sałatka, zupa, zupa krem pieczarkowa, zupa krem, zupa grzybowa, sos pieczarkowy, smaczna sałatka, sałatka z bobem, sałatka pieczarkowa

Inne przepisy z Księga-Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.