Grzyby marynowane w occie – przepis
Grzyby marynowane w occie – przepis
Grzyby marynowane w occie. Kiedy sezon grzybowy jest w pełni i mamy wystarczającą ilość zasuszonych i zamrożonych leśnych grzybów, warto przygotować również na zimę kilka słoiczków grzybów marynowanych w occie, które doskonale pasują jako przekąska czy dodatek do sałatek. Do marynowania wyśmienite będą podgrzybki, prawdziwki, rydze i maślaki Poniżej sprawdzony przepis na grzyby marynowane w occie: Grzyby marynowane w occie Składniki na 3 – 4 słoiki 300 – 400g: 1kg podgrzybków (mogą być rów... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku
Autor
baqster
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, słoik, sosy, przekąska, zupa pieczarkowa, sałatki, przekąski, sałatka, zupa, krem, zupa krem pieczarkowa, zupa krem, zupa grzybowa, sos pieczarkowy, smaczna sałatka, sałatka z bobem, sałatka pieczarkowa
Inne przepisy z Księga-Smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję