Bakłażan faszerowany kaszą pęczak, boczkiem, papryką i koperkiem

Bakłażan faszerowany kaszą pęczak, boczkiem, papryką i koperkiem

Bakłażan faszerowany kaszą pęczak, boczkiem, papryką i koperkiem

Przepis na : obiad

Hej :-). Oprócz recenzji książki mam jeszcze dzisiaj przepis na faszerowanego bakłażana. Tym razem z kaszą pęczak, boczkiem, papryką, koperkiem, do tego sól, pieprz, trochę kurkumy i gotowe. Bardzo smaczny, a kasza pęczak to jedna z moich ulubionych kasz, wiec dla mnie przyjemność podwójna :-). Miłego dnia Wam życzę :-) Składniki na 2 porcje: 2 średnie bakłażany 100 g kaszy pęczak 10 plasterków boczku 1 czerwona papryka 1 ząbek czosnku sól pieprz kurkuma koperek świeży olej rzepakowy Bakłażany myję, przekrawam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kruche babeczki

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję