Bakłażan faszerowany kaszą pęczak, boczkiem, papryką i koperkiem
Bakłażan faszerowany kaszą pęczak, boczkiem, papryką i koperkiem
Przepis na : obiad
Hej :-). Oprócz recenzji książki mam jeszcze dzisiaj przepis na faszerowanego bakłażana. Tym razem z kaszą pęczak, boczkiem, papryką, koperkiem, do tego sól, pieprz, trochę kurkumy i gotowe. Bardzo smaczny, a kasza pęczak to jedna z moich ulubionych kasz, wiec dla mnie przyjemność podwójna :-). Miłego dnia Wam życzę :-) Składniki na 2 porcje: 2 średnie bakłażany 100 g kaszy pęczak 10 plasterków boczku 1 czerwona papryka 1 ząbek czosnku sól pieprz kurkuma koperek świeży olej rzepakowy Bakłażany myję, przekrawam... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kruche babeczki
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
beti
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kasza, boczek, papryka, babeczki, papryka faszerowana, warzywa na patelnie
Inne przepisy z kruche babeczki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję