Uczta mięsożerców w Ole! Tapas Steak Restaurante
Uczta mięsożerców w Ole! Tapas Steak Restaurante
Szynka może być również wołowa. Mogłam się o tym przekonać niedawno, podczas spotkania w restauracji Ole!Tapas Steak Restaurante , które prowadził Pan Krzysztof Janiszewski właściciel restauracji oraz firmy Złoto Hiszpanii , importer luksusowych produktów z Hiszpanii. Spotkanie zaczęliśmy od delikatnej, różowej Cava De Nit z Bodegas Raventós i Blanc z Penedés a do niej dwie szynki wołowe. Cecina - szynka wołowa suszona przez około 7- 14 miesięcy, a następnie prze około trzy tygodnie wędzona na zimno w dymie ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu królestwo garów
Autor
królestwogarów
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, wołowina, szynka, z jagodami, zdrowe przepisy, porzeczki, zdrowe, diety, francuskie, deser, dieta, desery, czarna porzeczka, ryż, pieczenie, krem, żurawina, śliwka, ziemniak, ziemniaki, grill, słodkie, czekoladowa, mięsa pieczone, krem czekoladowy, deser z owocami, stek wołowy, czerwona porzeczka, deser owocowy, pieczona szynka
Inne przepisy z królestwo garów
Dodaj komentarz