200 g pieczarek, 1 ząbek czosnku, 1 cebula sól, cukier, pieprz, oliwa, biała rzepa, 500 ml mleka, 2 łyżki cukru, 3 łyżki masła, oliwa z chili, Cebulę posiekać. Poddusić na oliwie dodając szczyptę soli i cukru. Dodać posiekane pieczarki. Doprawić do smaku. Rzepę dokładnie umyć, pokroić w cienkie plastry. Mleko zagotować z cukrem i masłem. Włożyć do mleka plasterki rzepy i ugotować al dente. Wyjąć i rozłożyć każdy plasterek oddzielnie. Na plasterku rzepy układać trochę pieczarek, przykrywać dokładnie drugim plast... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...