Kolacja w ProVita

Kolacja w ProVita

Kolacja w ProVita

… a wieczorem...a wieczorem zostaliśmy zaproszeni na kolację, do której wina dobierała i o nich opowiadała Monika Wojtysiak, importer win niemieckich i właścicielka restauracji Jung&Lecker. Wspominam kolację w Hotelu Wellness Provita , która była zwieńczeniem pracowitego dnia . W kuchni wszystko dopinał Wiktor Ignaczak – zastępca szefa kuchni,  z nami przy stole siedział i degustował szef kuchni Piotr Buryło. Tematem przewodnim, były oczywiście ryby, ryby bałtyckie, które rano przypłynęły na kutrze d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, sosy, z jagodami, kolacja, ryba, imbir, dorsz, risotto, pstrag, jak zrobic pstrąga, cytryna, bita śmietana, zupa rybna, mus, kalafiorem, kokosowe, marchewkowe, puree, kalafior, zupa, łosoś, figa, pomarańcze, mięso, ananas, desery, ciasto 3 bit, deser, pasztet, dania bez mięsa

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.