Gnocchi dyniowo-ziemniaczane
Gnocchi dyniowo-ziemniaczane
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, dosłownie słowo oznacza „grudy”. Jestem głęboko przekonana,że każdy miłośnik klusek, zakocha się w tym przepisie:) Wybitnie smakują zarówno z sosem pieczeniowym, jak i masłem szałwiowym. SKŁADNIKI: 500 g. ugotowanych ziemniaków/tłuczonych 500 g. upieczonej dyni/ zmiksowanej (przepis znajdziecie tutaj http://kopystkapogarach.blogspot.com/2016/02/pieczona-dynia.html ok. 150 g. mąki pszennej + do podsypania 2 łyżki mąki ziemniaczanej 1/2 szklanki startego sera (parmezan ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kopystką po garach
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
jesterka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kluski, dynia, ziemniaki, ciasto, papryka, sosy, placki, puree, puree dyniowe, pierogi przepis, szynka, pierogi, obiad, surówka, ziemniaki na obiad, placek z serem, puree ziemniaczane, chipsy z ziemniakow, placki ziemniaczane, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi
Inne przepisy z Kopystką po garach
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję