Dziś obiad w stylu orientalnym. INDYK Z RODZYNKAMI:około 350 dag udźca z indyka bez kościporgarść rodzynekpół puszki pomidorówsezampieprz, sólMięso pokroić w kostkę, podsmażyć na rumiano na oleju.Pora pokroić, dodać do mięsa, podsmażyć chwilę. Uzupełnić wodą i dusić. Po odparowaniu dodać pomidory i dalej dusić.Rodzynki zalać wrzątkiem na 5 min., odcedzić - dodać do mięsa.Wsypać łyżkę sezamu, doprawić solą i pieprzem.Podawać z ryżem, ja ugotowałam ryż SONKO basmati z dzikim Trochę o ryżu...Ryż SONKO basma... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...