Drożdżówka z budyniem i porzeczkami
Drożdżówka z budyniem i porzeczkami
Ciasto drożdżowe wbrew pozorom jest bardzo łatwe do zrobienia,potrzebuje jedynie ciepła i trochę czasu do wyrośnięcia. Najlepiej smakuje w połączeniu z owocami i obowiązkowo z kruszonką na wierzchu. W sezonie używam świeżych owoców,poza sezonem mrożonych. Dodatkowo przełożyłam drożdżówkę budyniem,tak jak robiła to moja babcia. Jej drożdżowe ciasta były najlepsze na świecie. Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kolorowa kuchnia Elki
Autor
Ela Jasińska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, drożdżowe, drożdżówki , drozdzowka, ciasto drożdżowe, czarna porzeczka, lukier , czerwona porzeczka, ciasto z porzeczką
Inne przepisy z Kolorowa kuchnia Elki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję