Sezon na grzyby zaczął się już dawno temu i trwa na całego. Tylko ja nie miałam czasu na te grzyby do tej pory się wybrać. Ale teraz, mając chwilę oddechu (która potrwa zdecydowanie za krótko, niż bym sobie tego życzyła), z żadnego spaceru po lesie nie wracam z pustymi rękami, a w kuchni unoszą się same apetyczne aromaty grzybów i ziół. Dziś mam dla Was bardzo prosty przepis na pyszną zupę grzybową, którą można zaserwować w dwóch odsłonach: z całymi grzybami oraz w postaci kremu. Ja jestem akurat team #zupakrem,... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.