Blichtr i blask: ostrygi, jeżowce i wino z dna morza

Blichtr i blask: ostrygi, jeżowce i wino z dna morza

Blichtr i blask: ostrygi, jeżowce i wino z dna morza

Smaki morza w moim Salonie Degustacyjnym: ostrygi, jeżowiec i słoweńskie wina musujące Mare Santo z morskich głębin. W zaciszu mojego Salonu Degustacyjnego w Krakowie, przy nastrojowym świetle i dźwiękach subtelnej muzyki, zorganizowałam wyjątkową degustację na zamówienie, zamkniętą, która przeniosła nasze zmysły na słoneczne tereny Słowenii. Bohaterami (a może bohaterkami?) wieczoru było pięć starannie wyselekcjonowanych odmian ostryg z całego świata, delikatny jeżowiec oraz dwa unikatowe wina musujące od ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kate's Kitchen

Autor

Kate's KitchenKate's Kitchen

O mnie

Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.

Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.

Inne przepisy z Kate's Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.