Pasta z ciecierzycy i cukinii

Pasta z ciecierzycy i cukinii

Pasta z ciecierzycy i cukinii

Bardzo lubię ciecierzycę. Jednak sam hummus ostatnimi czasy troszkę mi się przejadł więc wczoraj sobie pokombinowałam. Wyszło nie tylko zdrowo, ale i pysznie (jak zwykle ). Super opcja do kanapek, może posłużyć jako dip lub samodzielna przekąska. Składniki: Puszka ciecierzycy na parze Bonduelle 1 średnia cukinia 3 – 4 łyżki oliwy z drugiego tłoczenia 1 mała łyżeczka czarnuszki sól/pieprz do smaku wg uznania Przygotowanie: Cukinię pokroiłam na plasterki i podsmażyłam na oliwie tak, aby się ładnie zrumieniła. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kate's Kitchen

Autor

Kate's KitchenKate's Kitchen

O mnie

Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.

Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cukinia, pasty, pasta, kanapka, przekąska, przekąski, kanapki, dipy, diety, dietetycznie, dietetyczne , dieta

Inne przepisy z Kate's Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.