Pasta rybna z wędzonej makreli

Pasta rybna z wędzonej makreli

Pasta rybna z wędzonej makreli

Przedstawiam pastę rybną z makreli bez dodatku majonezu. Nie byłam pewna czy ją przygotowywać i czy może być smaczna, jednak okazało się, że bardzo dobrze, że się zdecydowałam ją przyrządzić. Składniki na pastę rybną z makreli (spora porcja): ser biały chudy 250 g makrela wędzona około 250 g cebula sól pieprz zielona cebulka lub szczypiorek Makrelę podzielić na kawałki, usunąć ości. Do miski przełożyć ser biały i rybę, a następnie rozgnieść widelcem. Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę i przełożyć do miski. Pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Karola gotuje

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

Karolina Huber GrocheckaKarolina Huber Grochecka

Jestem pasjonatką gotowania i zapraszam wszystkich zakręconych tą tematyką :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makrela, ser biały, śledź, ryby, obiad, sałatka, sałatki, sałatka do obiadu, smoothie, pasta, ryba, makrela wędzona, kanapki, majonez, sałatka z makrelą, sałatka z majonezem

Inne przepisy z Karola gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.