Dodatkowo bezglutenowy. Bo nadal eliminujemy gluten z czego tylko się da. „Zabawa” potrwa jeszcze parę miesięcy, więc już w sumie odruchowo szukam zamienników. Nie jest to takie proste w przypadku My, ponieważ dodatkowo odpadają mąki typu kukurydziana, która jest bezglutenowa. Brałam więc pod uwagę dwa produkty, jakie mam w domu: siemię lniane i otręby żytnie. Ostatecznie w pasztecie wylądowały otręby. Nie wiem czy w ogóle były potrzebne, nie wiem czy zrobiły jakąkolwiek robotę. Chyba następny pasztet ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...