Przepis na : obiad
WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 7 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 4 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-4 Składniki: pę czek rzodkiewki, pęczek natki pietruszki, pęczek cebuli dymki, sól, pieprz, 2 łyżeczki jogurtu n aturalnego. Przygotowanie: Natkę pietruszki i cebulę dymkę drobno siekam. Rzodkiewkę kroję w półplasterki. Warzywa mieszam z jogurtem, doprawiam do smaku solą i pieprzem. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...