POMYSŁ NA WYKORZYSTANIE MIĘSA Z ZUPY
POMYSŁ NA WYKORZYSTANIE MIĘSA Z ZUPY
WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 6 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2 Składniki: Mięso pozostałe z zupy (u mnie dwa małe udka kurczaka), 20 dag pieczarek, średnia cebula, większy ogórek kiszony, curry, pieprz cayenne, sól, papryka słodka odrobina bazylii. Przygotowanie: Mięso obieram ze skóry, dzielę na kawałki. Pieczarki kroję w plasterki, ogórka w półplastry, cebulę drobno siekam. Całość podsmażam na oleju z dodatkiem przypraw, często mieszając. *Zamiast podanych wyżej przy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu JejKuchnia
Autor
jejkuchnia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, ogórki, pieczarki, ogórki kiszone, curry, udka , udka z kurczaka, kurczak, zupa, papryka, ogórki curry, ogórki w curry, tani obiad, obiad na szybko, szybki obiad, obiad, kurczak z pieczarkami, kurczak curry, kurczak z papryką , potrawy z kurczaka, szybka zupa, dania z kurczakiem, pieczarki do obiadu
Inne przepisy z JejKuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję